Selecteer een pagina

Healing

Healing for women

Wat is Healing?

Healing  kan je helpen om fysieke en mentale klachten te genezen of om de balans in het lichaam te herstellen. Net als bij Reiki wordt uitgegaan van het principe dat lichaam, geest en ziel één zijn. Er kunnen blokkades ontstaan waardoor je uit balans raakt. Ook bij Healing wordt het zelf genezend/helend vermogen gestimuleerd. Het verschil met Reiki is dat Lot niet werkt met de Reiki specifieke handposities en de krachtsymbolen. Lot herstelt, door middel van handoplegging, helende tools en rituelen, jouw evenwicht op energetisch niveau waardoor de klachten verminderen of geheel kunnen verdwijnen.

Healing stimuleert het zelf genezend/helend vermogen van je lichaam

Door een healing sessie kunnen je klachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

\

Je voelt meer zelfvertrouwen

\

Kunt beter ontspannen

\

Voelt je beter in balans

\

Gunt jezelf een moment van totale rust

Hoe werkt een Healing?

Bij Healing houdt Lot haar handen op of net boven jouw lichaam. Zo kan zij  in je energieveld voelen waar je wel en niet in balans bent. Tijdens de Healing worden energieblokkades schoon gemaakt en in beweging gebracht. Deze sessie is echt maatwerk. Bij iedere persoon worden andere tools en  technieken gebruikt om de disbalans in lichaam en geest te herstellen.

Wat kunt u verwachten tijdens een Healing sessie

Healing sessies duren 90 minuten, zo hebben we optimaal de tijd om je met zorg en aandacht te behandelen. Tijdens de sessie ben je volledig gekleed.  We beginnen met een korte intake.  Als er aandachtspunten zijn dan nemen we die graag mee in de behandeling. De Healing vindt plaats op de behandeltafel, terwijl je, comfortabel onder een deken ligt. Het kan zijn dat Lot tijdens jouw sessie helende edelstenen en kristallen op je lichaam plaatst die te maken hebben met je vraag. Of dat Lot je vraagt mee te doen met een geleide meditatie waardoor je makkelijker los kunt laten. Lot heeft een heel pallet aan mogelijkheden om aan te kunnen sluiten bij jouw vraag. Je hoeft tijdens de Healing niks te doen, enkel te ontspannen. Soms val je daarbij in slaap.  Laat het maar gewoon gebeuren.

Kosten

Healing 90 minuten           € 80,00

Reserveren kan door te bellen/appen naar +31 6 46 00 19 71  ( Lot)
Je ontvangt een mail ter bevestiging van je afspraak met datum, tijd en locatie.

Boek een Healing sessie

Maak hieronder direct een afspraak in m’n agenda.

Lot Meeuwissen  |  06 46001971  |  info@indianas.nl  |  Vleuten en Loenen aan de Vecht