Selecteer een pagina

Reiki

Healing for women

Wat is Reiki?

Reiki is een eeuwen oude Japanse geneeswijze waarbij je lichaam, geest en ziel als één geheel worden gezien. De naam Reiki komt voort uit het Japanse karakter “rei”, dat staat voor geest of ziel  en “ki,” dat staat voor energie of levenskracht. Het is ontwikkeld door Mikao Usui, die het omschreef als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling. Reiki sessies worden gegeven als je klachten op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau ervaart. Ook ter versterking van je gezondheid en je welbevinden kan Reiki voor je werken.

Reiki stimuleert het zelf genezend/helend vermogen van je lichaam

Iedereen kan de voordelen van Reiki ervaren. Reiki kan ondersteunen bij diverse stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en slapeloosheid. Daarnaast brengt Reiki een gevoel van emotioneel evenwicht en balans op momenten dat het leven intens, heel druk of uitdagend is.

\

Helpt bij het ontgiften van het lichaam

\

Verlicht pijn en emotie

\

De energie kan duidelijk maken wat voor jou nodig is om weer in balans te komen

\

Geeft inzichten en inspiratie voor je dagelijkse leven

\

Versterkt je geestelijke gesteldheid

\

Ruimt emotionele blokkades op

\

 Zorgt voor een diepe ontspanning

\

Brengt verlichting bij hormoon gerelateerde klachten, overgang, menstruatie

Hoe werkt Reiki?

Reiki stimuleert het zelf genezend/helend vermogen van je lichaam. De energie die door Lot wordt doorgegeven heeft een voedende en harmoniserende werking op je energiebanen en je chakra’s. De energie van Reiki laat je zien wat voor jou nodig is om weer in balans te komen. Een behandeling brengt je mooie inzichten en inspiratie voor je dagelijkse leven. De energie stroomt op natuurlijke wijze naar die plekken in je lichaam en bewustzijn waar deze het meest nodig is.  

Wat kun je verwachten tijdens een Reiki sessie

Reiki sessies duren 90 minuten. Tijdens de behandeling lig je, volledig gekleed, op de Reikitafel. Lot plaatst haar handen met de handpalmen naar beneden op of net boven jouw lichaam, op specifieke locaties. Lot gebruikt een reeks van 12 tot 15 verschillende handposities. Er is geen druk, massage of manipulatie. Je kunt energie sensaties zoals warmte, tintelingen of een pulserend gevoel ervaren op de plekken waar Lot haar handen heeft geplaatst. De meeste mensen voelen zich erg ontspannen en rustig tijdens de sessie en vallen soms in slaap. 

Kosten

Reiki  90 minuten          € 80,00

Reserveren kan door te bellen/appen naar +31 6 46 00 19 71  ( Lot)
Je ontvangt een mail ter bevestiging van je afspraak met datum, tijd en locatie.

Boek een Reiki sessie

Maak hieronder direct een afspraak in m’n agenda.

Lot Meeuwissen  |  06 46001971  |  info@indianas.nl  |  Vleuten en Loenen aan de Vecht